IBEX-groep

De Ibex-Groep bouwt energieneutrale huizen volgens het IBEX-concept. Onze groep bestaat uit een verzameling van bedrijven uit diverse disciplines. Wij hebben als gemeenschappelijk doel het uitwerken, onderhouden en uitbouwen van een vernieuwende methode gericht op het bouwen van huizen die daarmee volledig onafhankelijk voorzien in hun eigen energievoorziening. 

Bouwbedrijf Broekman v.o.f.

Grondlegger van het IBEX-concept is de welbekende bouwer H. Broekman

broekman groep


Gespecialiseerd in koloniewoningen heeft bouwbedrijf Broekman alles in het werk gesteld een concept te ontwikkelen voor het realiseren van de bouw van energieneutrale woningen.

De Koloniewoning van de Toekomst voorziet op de best denkbare manier in een comfortabel leefklimaat in combinatie van een minimaal energieverbruik Voor een prettig en stabiel binnenklimaat met verwarming in de winter en koeling in de zomer, is gekozen voor toepassing van aardwarmte/koelte middels een warmtepomp. Warmte en koelte worden afgegeven via vloer’verwarming’.

Cleanfield Duurzaamheid Advies

Cleanfield Duurzaamheid Advies, sinds 1992 een bedrijf met een eigen 'natuurlijke' kijk op de wereld.

cleanfield 400


cleanfield pasfotoVanuit de notie van een verantwoorde omgang met onze samenleving, adviseren wij over duurzame oplossingen die gericht zijn op de toekomst. Daar waar de meeste ondernemingen maximale winst als uitgangspunt hebben gaan wij voor maximale duurzame impact (en winst komt dan vanzelf..) Wij geloven in de filosofie dat een duurzame aanpak niet alleen leidt tot een betere (werk)omgeving voor de mensen (people) en voor een betere omgang met de aarde (planet), maar dat duurzaamheid ook gewoon materiele winst (profit) oplevert.

Lees meer: Cleanfield Duurzaamheid Advies

Bouwbedrijf Mulder B.V.

Een begrip in het noorden, zowel in Nieuwbouw, Verbouw, Renovatie & Restauratie. Sinds 1912 staan we voor uw klaar!

mulder


Bouwbedrijf Mulder is gevestigd in Nieuwolda. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van grote en kleine opdrachten voor zowel particulieren, bedrijven en ontwikkelaars. Het leveren van hoge kwaliteit en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers vinden we daarbij belangrijk.

U wordt van begin tot eind begeleid om uw droomhuis te bouwen!

Wij bouwen ook energieneutrale woningen. Ook uw huidige woning kan aangepast worden tot een energieneutraal huis.

Smelt Architecten b.n.a.

Als initiatiefnemer is Smelt Architecten vanaf het begin betrokken bij de opzet en uitwerking van het IBEX-concept

smelt huis


smelt pasfotoNaast nieuwbouw verzorgt Smelt-Architecten ook voor instellingen, ontwikkelaars, en beleggers onderhoud management. De ervaring uit onze onderhoudsadvisering worden door ons toegepast om onderhoudsarme en onderhoudsvriendelijke gebouwen te ontwerpen. In onze plannen spelen zinvolle milieuvriendelijke toepassingen een grote rol. Ook in het interieur dient dit naar voren te komen waarbij de logistiek een belangrijke rol speelt om een gebouw te optimaliseren zowel in oppervlak als uitvoering.

Bouwbedrijf Van Laar B.V.

Van Laar heeft als doel het realiseren van uw droomhuis. Dat doen we al sinds 1931 met passie!

vanlaar 400


van Laar pasfotoU plukt de vruchten van onze kennis, vakmanschap en ervaring in het creëren van een thuis.
Kwaliteit, duurzaamheid en energie zijn verweven in onze werkprocessen, maar wat belangrijker is, ze leiden tot een comfortabel huis voor u.

U staat er niet alleen voor. U wordt van begin tot het eind begeleid door één contactpersoon van ons bedrijf. Ervaar deze harmonieuze samenwerking met als resultaat het huis van uw dromen!

Bouwbedrijf J. van Kampen

Meedenken met klanten leidt tot bouwen naar uw wensen

vankampen


vankampen pasfotoBouwbedrijf J. van Kampen is een middelgroot bedrijf, dat in 1983 is opgericht. De directie wordt gevormd door Jans en Bertha van Kampen.

Bij Bouwbedrijf van Kampen zijn de lijnen kort. Meedenken met de klant staat centraal, zolang de kwaliteit van de bouw niet in het geding komt.

De slogan is dan ook: “Bouwen naar uw wens”.

Bewaren

Havenga Bouw v.o.f.

Sinds 1964 uw gecertificeerd schade herstelbedrijf.

havenga


Ook voor verbouw, renovatie, nieuwbouw en onderhoud. ISO, VCA, CVW gecertificeerd

Bouwbedrijf J.G. Appelman b.v.

Betrokkenheid, transparantie en betrouwbare samenwerking.

Bouwbedrijf Appelman


Bouwbedrijf J.G. Appelman B.V. is een familiebedrijf gevestigd in Anna Paulowna in de Kop van Noord-Holland, maar met een werkgebied dat zich uitstrekt over de noordelijke helft van Nederland. Wij hebben in ons inmiddels bijna 60-jarige bestaan onder meer een enorme schat aan ervaring op gedaan in de bouw van (vrijstaande) woonhuizen. Er bestaat een sterke voorkeur om in een zo vroeg mogelijk stadium van het project betrokken te zijn bij het ontwerp als uiteraard ook bij de feitelijke bouw. Betrokkenheid betekend in onze optiek niets meer dan een transparante en betrouwbare samenwerking om tot een zo goed als mogelijk passend gebouw te komen.